Nabofesten

Et par bygde hus i en etablert gate. Da de flyttet inn kjente de ingen. De bestemte seg for å invitere naboene til fest. Alle(!) ble invitert, og alle(!) kom. Den eldste var 94 år og den yngste var 4 år. Festen startet klokken 14.00 en lørdag og siste gjest gikk hjem klokken halv tre om natten. De ville ikke gå!

To naboer som ikke hadde snakket sammen på mange år kom sammen til festen. I tiden etterpå hjelper alltid den ene med å sette ut søppeldunkene til naboen han tidligere ikke vekslet noen ord med. Nå kan de nyinnflyttede vinke til den eldre damen som alltid sitter i vinduet når de kommer hjem, de kan navnene på alle og de blir stadig spurt om når det er tid for en ny fest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: